Camera inspectie van de riolering of keukenafvoer, Riooltechniek Etten Leur, heeft de deskundigheid.

Camera inspectie van het riool? Een camera inspectie van het riool is altijd verstandig om uit te voeren. Hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering, zodat u weet waar u aan toe bent.
Door met een kleurencamera , een camera inspectie uit te voeren, kunnen wij bijna alle rioolproblemen, welke zich in het riool voordoen, perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons zuivere beelden van het inwendige van de riolering. Zo zal een breuk of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op DVD zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren( verborgen gebreken). Ook tonen deze camerabeelden ons, of er gebreken in de riolering aanwezig zijn, i.v.m. ontstoppingsgarantie.

Aangezien rioolonderhoud, bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft, adviseren wij ook, voor de aankoop van een bestaande woning, een camera inspectie van het riool te laten uitvoeren. Dit om, na de aankoop, niet voor verassingen komen te staan , betreft kapotte riolering of rioolverstopping.

camerainspectie, camera inspectie, camera-inspectie, riool inspectie, inspectie riolering, inspecteren riool, riolering inspecteren, afvoer inspectie,

Omdat wij zijn aangesloten bij Rioolservice Nederland, mogen wij heel veel inspecties uitvoeren voor : Overheidsinstellingen, Gemeentes, Vve’s en Makelaars.