Camera inspectie van de riolering, is geen overbodige luxe. Een camera inspectie van het riool is altijd verstanding om uit te voeren. Hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering, zodat u weet waar u aan toe bent.

Door met een kleurencamera , een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij bijna alle rioolproblemen, welke zich in het riool voordoen, perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons zuivere beelden van het inwendige van de riolering. Zo zal een gebroken riolering of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op DVD of foto zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren( verborgen gebreken). Ook tonen deze camerabeelden ons, of er gebreken in de riolering aanwezig zijn, i.v.m. ontstoppingsgarantie.

Aangezien rioolonderhoud, bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft, adviseren wij ook, voor de aankoop van een bestaande woning, een camerainspectie van het riool te laten uitvoeren. Dit om, na de aankoop, niet voor verassingen komen te staan , betreft kapotte riolering of rioolverstopping.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

camerainspectie, camera inspectie, camera-inspectie, riool inspectie, inspectie riolering, inspecteren riool, riolering inspecteren, afvoer inspectie.

Omdat wij aangesloten zijn bij Rioolservice Nederland, worden wij regelmatig ingeschakeld voor een camera inspectie door: Vve’s, gemeentes, woningbouw verenigingen en grote bouwbedrijven.